Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Betaalbare schilderwerken in Herentals, het kan!

Aksent doet al uw schilderwerken in regio Herentals, tot in de puntjes! Met een alziend oog voor detail brengen wij uw muren in perfecte harmonie met uw huis of interieur. Tegen een onklopbare prijs!

Schilderwerken

Onze specialiteit: binnen- en buitenschilderwerken. Van ruwe buitenmuren tot binnenmuren, sierlijsten of trappen en deuren. Onze opgeleide vakmensen weten raad met elke klus!

Behangen

Geen zin om zelf op de ladder te kruipen? Dan sturen wij graag onze behangers langs. Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso).

Kaleien

Kaleien is een egaliserende restauratietechniek voor buitengevels. Een dunne kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht op de muur. Uw gevel ziet er meteen terug als nieuw uit!
Specialiteiten

Schilder in Herentals? Aksent Schilderwerken, meer dan een laagje verf

Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare schilder in Herentals? Dan belt u naar Aksent Schilderwerken, een jong schildersbedrijf uit de regio. Dankzij specifieke opleidingen en jaren ervaring zorgt Aksent voor een onberispelijke afwerking aan een eerlijke prijs.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van uw kleuren? Wij helpen u graag bij het selecteren van kleurencombinaties en materialen. Twijfelt u nog? Dan zetten we eerst enkele stalen uit. Zodat u steeds vooraf overtuigd bent van uw keuze. Nadien zorgen we voor een optimaal resultaat, helemaal volgens uw wensen en met een haviksoog voor detail.

Aksent is goed op de hoogte van alle moderne en klassieke schildertechnieken. Ook voor al uw behangwerken kunt u rekenen op ons professionele team. Alles is mogelijk: van klassiek behang tot zwaar textiel of glasvezelbehang (tasso). Wij zorgen steeds voor een mooi en duurzaam resultaat, tegen een eerlijke prijs.

Wilt u zo snel mogelijk een afspraak met een betaalbare schilder in Herentals? Dan neemt u snel contact op met Aksent Schilderwerken via mail of telefoon. Of vraag meteen een gratis offerte!

Schilder in Herentals: Aksent doet al uw binnen -en buitenschilderwerken

Een schilder in Herentals die én goed werk levert én niet duur is? Die heeft u net gevonden: met plezier nemen wij al uw binnenschilderwerken of buitenschilderwerken voor onze rekening. Van grote villa’s tot kleine werkjes, van ruwe buitenmuur tot sierlijsten, trappen of deuren schilderen. Ons enthousiast team staat garant voor een correcte service, een stipte planning en een prachtig eindresultaat.

Goed uitgevoerde verfwerken hebben altijd een verbluffend effect op uw interieur of buitenaanzicht. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. De juiste verftechniek of kleurenkeuze is allesbepalend voor de harmonie met de rest van uw interieur.

Wist u dat wij ook gevels kaleien? Kaleien is een egaliserende restauratietechniek voor buitengevels. Een dunne kalkpleister wordt met een blokborstel aangebracht op de muur. Zo ziet uw gevel er meteen terug als nieuw uit!

Wilt u snel een vrijblijvende afspraak met een schilder in Herentals bel ons gerust op voor meer informatie. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een gratis offerte.
© 2013-2017 Aksent Schilderwerken
Produced by RegioLeads.be
Onze regio's
Contacteer ons
Aksent Schilderwerken
Larikbos 8
2280 Grobbendonk
GSM: +32 494805597
Contacteer ons